2008. június 18., szerda

Sör

ebben a hőségben jól esik egy kis hideg sör. jó-jó, tudom, ha most kinézek az ablakomon, én is a szakadó esőt látom, de a sörözés idején majd százágra süt a nap, és hidd el, te is akarod majd.






épp ezért találkozunk 2008. július 19. este 19.00

http://www.smscafe.hu/


VII. kerület, Síp utca 4.

a háziasszony LilithLHT, jelentkezni nála, vagy palántánál lehet.

aki este 8-ig megjelenik, és itt előtte regisztrálta magát, azoknak a 22.00 órakor kezdődő VIP buliba a belépés ingyenes.

2008. június 16., hétfő

évzáró 2007/2008

mielőtt nyári szünetre mennénk, engedd meg, hogy beszámoljak az elmúlt évről:

- volt 5 nagy szobatali, ahol egyre többen voltunk

- új helyszínünk lett, az SM's kávézó, ami azt hiszem, nagyon autentikus, és mindenkinek nagyon "bejött" (aki most nem tudott elmenni, annak ajánlom, hogy egyszer nézze meg, mert nagyon hangulatos, az ételek kitűnőek, magyarosak, az italok nagyon nagy választéka található meg (pálinka, bor, mindkettőből remek sortiment), az árai korrektek. további részletek:

http://www.smscafe.hu/

- volt két nagy pályázatunk:
= vers- és novellaíró, ezúton is gratulálok boginak és kisAnnának
= fotópályázat, ahol Predator és Fester, illetve Justine képei bűvöltek el minket

- jelenleg is folyik egy pályázat, ahol a BDSM humoros oldalát szeretnénk megmutatni nektek

- van egy nagy "csatánk", mivel a SeM szoba három operátora úgy döntött, hogy a talikat ott nem lehet hirdetni (Katka48, Ditke46 és rossz cicus), a hirdetés miatt büntetést róttak ki. ám ez nem változtat azon, hogy a talikra sokan eljöttök, és remélem, ez így is marad.

- egyre többen érdeklődnek külföldről is a szobatali blog iránt, egyre több helyre vagyunk belinkelve, ezekről vagy tájékoztatnak, vagy sem, mindenesetre örülünk neki, és viszontlinket kapnak

- nagy öröm, hogy egyre több BDSM jellegű blog jelent már meg a magyar blogszférában, őket is igyekszem belinkelni, hogy olvasgathassátok őket.
viszont szomorú, hogy van, aki kénytelen volt a blogját felfüggeszteni/szünteteltetni, mivel támadás érte őt emiatt. én ezt nagyon elítélem, remélem, ti is, és akinek tudomása van olyanról, aki mást a háta mögött a blogja miatt zsarolja, az hozza a tudomásomra, hogy tehessünk ellene, és ne lehessen ennek a szubkultúrának esetleg érdemtelenül megbecsült tagja.

- beindultak a BDSM workshopok, amiről részletesen a bdsmworkshop.googlepages.com oldalon olvashatsz. már elindult egy bondage/shibari workshop, ahol a kötözés művészetét tanulhatjuk meg, ebből ősszel indul egy következő csoport, lehet rá jelentkezni.
ősszel beindul a spanking workshop, ahol egy spankingmester mondja el a különböző eszközök használatának előnyeit és hátrányait, hatásait, és természetesen ezeket az eszközöket ki is lehet próbálni, kézbe lehet venni.

már beindult egy elméleti workshop, ami a BDSM kifejezéseit igyekszik egységesíteni, megmagyarázni. külföldön már léteznek BDSM lexikonok, ezek mintájára próbáljuk mi is kidolgozni, a magyar helyzetre aktualizálni a kifejezéseket, hogy még kevesebb félreértés lehessen. a kész szószedeteket természetesen azonnal közreadjuk.

sok tervünk van még, de addig is mindenki pihenje ki magát.

jó nyaralást kíván neked:

szobatali


2008. június 2., hétfő

BDSM tali - június 13. péntek

Új buli - új helyszín


a következő buli 2008. június 13-án lesz, 20.00 órai kezdettel.

a helyszín azonban változott: SMS Cafe, Síp utca 4., az Astoria közelében.


katt a képre


jelentkezni lehet itt, a cseteken, vagy levélben: szobatali@gmail.com




Nagyobb térképre váltás

Fotópályázat - győztesek




Gratulálok mindkét résztvevőnek!






a nyertes képek:


Justine:














Fester és Predátor:


a többi kép továbbra is megtekinthető a honlapon