2008. november 22., szombat

Mikulásbuli 2008


2008. december 12-én ismét lesz BDSM buli, a régi jól bevált helyünkön, az SMS kávézóban.
már tárgyalok valamiféle kedvezményről, vagy akcióról, ami miatt szükséges lenne ismét a meghívó (az ismert címeken, helyeken kérheted már most), de az ÁNTSZ október elején igencsak szűkre szabta a lehetőségeket, és igen sűrűn ellenőriz is, úgyhogy készüljünk a legrosszabbra, és legyen a Mikulás meglepetése, hogy sikerül-e valamit kitalálnunk.
ami biztos változás, hogy a kávézóban új szakács van, én már leteszteltem, és ha szabad ilyet mondanom, talán még jobb, mint az előző. a buliig el fog készülni az új étlap, erről külön értesülni fogtok természetesen.
aki az étlapon esetleg nem szereplő ételt szeretne enni, vagy valamely összetevőre intoleráns, érzékeny, és ezért a külön odafigyelés szükséges, az kérem, hogy az igényét nekem jelezze a szobatali@gmail.com mélcímen legkésöbb 2008. december 9-ig, hogy időben értesíthessem a kávézót.
jó szórakozást mindenkinek!

2008. november 17., hétfő

Legyél te is netkurva!

Egy tutorial arról, hogy, hogyan add el a tested úgy, hogy közben ne tudják, hogy ingyen prosti vagy.

1. Regisztrálj egy társkereső oldalon, én most a MyDate.hu-t veszem górcső alá. Ügyelj arra, hogy a nevedben mindenképp legyen valami, ami a külsődre, a korodra és a fajodra utal: szexycica14, nagymellucicus15 vagy hasonló.
2. A következő lépés az adatlapod beállítása, talán ezen áll és bukik minden. A többiek által látott profiloldal háttérképe lehetőleg valami rikító színű, animált gif legyen, ami kicsi, így az 1024*768-as felbontás kitöltéséhez legalább ötvenszer másolja a rendszer le a képedet. Ezután jön a betűszín beállítása: Ha fehér az alap, tilos feketét használni! A legjobb összeállítás, a fehér alapon citromsárga, neon zöld, esetleg rózsaszín színkombináció, persze kizárólag az olvashatatlanság kedvéért.Majd következik az adatlap rovátkáinak kitöltése. Itt kell megmutatni, hogy milyen menő vagy. Minél bunkóbb a lapod, annál elérhetetlenebbnek tűnsz. Fontos hangsúlyoznod, hogy nem szeretsz iskolába járni, tanulni, kedvenc időtöltésed mindenek előtt a bulizás, pasizás és haverokkal lógás. Ha nem tudsz magadtól írni nem baj, rakd tele az egészet idézettel, hogy úgy tűnjön, mintha...De mégse. Mondanom sem kell, helyesírási hibák, értelmetlen mondatok ("Minden hülyeségben megvagyok") nélkül nem profil a profil. A zene részbe kell írni a legmenőbb slágereket, amik a Rádió 1 féle förmedvények forognak mostanában, illetve ugyanilyet kell feltöltened a profilod zenelejátszójába. A filmhez azt, amit épp a buszmegállóban láttál kiplakátozva. A könyvhöz tilos jót írni, sőt egyáltalán könyvet sem szabad. Legjobb mondatok ide: "max azt olvasom, amit msn-en írnak nekem", "nem szeretek olvasni", "xD minek az".Na, és akkor e metódus legfontosabb része, a képeid feltöltése következik. Itt egyetlen szempontot tarts szem előtt, fel kell izgatnod a srácokat és növelned kell az indexedet (statit kell kapnod). Várd meg, míg anyuék elmennek otthonról, vetkőzz tangára és fényképezz! Ám, lehetőleg úgy, hogy rajta legyen a plazmatévéd, a laptopod és az ágy, amin később dugni fogsz azzal, aki most épp a profilod olvassa. A bejegyzés végén láthattok képeket.
3. Ezzel gyakorlatilag készen is állsz a kuncsaftok fogadására. Sokan fognak rád kattintani, vedd fel őket msn-re, írj sok szívet, pirulós fejecskét és mondd, hogy szereted őket. Ha kérik vetkőzz a kamerában, esetleg masztizz is. Ha randira hívnak, fogadd el, de csak akkor, ha a srác anyagilag veled egy szinten áll és igazán macsó a szemedben. Ha nem, akkor nyugodtan hülyítsd meg, verd át, had csalódjon még egyet. De azért vigyázz magadra te is, hisz sok csúnya fiú ül a monitor másik oldalán.

2008. november 9., vasárnap

Kiskegyed, 2008. szeptember 23. (17. évfolyam, 39. szám, 50-51. oldal)














Humor

Három feleség egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas, valamint egy, aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az eredményről.Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:



A "friss" házasságban élő hölgy azt mondja:Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.



Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta:Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.



A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta:Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös, olaj fürdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott:



"Hé Batman, mi van vacsorára?"



2008. november 4., kedd

ITALAKCIÓ AZ SM’S-BEN

A meghívó bemutatásával a pultnál a következő kedvezményeket kapjátok:


750 forintos egységáron:

- Jack Daniels whiskey (4cl) + 2 dl kóla
- Finlandia vodka (2cl) + 2 dl cappy narancslé.


mindenkit sok szeretettel várunk!