2007. június 30., szombat

június 30. 14.00 PIKNIK - Margitsziget

helyszín: Margitsziget
felelős: CaptiveLord és palánta
(sajnos nem tudok menni, családi kötelezettségek miatt, de érezzétek nagyon jól magatokat...majd szeptemberben újrázunk, és akkor... palánta)

mindenki hozzon magával, amit gondol, pokrócot, kártyát, játékot...

köszi a szavazatokat. a dolog úgy áll, hogy nagy valószinűséggel iszonyú meleg és szárazság lesz, vagyis tűzgyújtási tilalom. vagyis nem lesz grillezés...






FOTÓK A SZOKOTT HELYEN LESZNEK!

2007. június 28., csütörtök

2007. június 26., kedd

a vasfarkú királyfi

2007. június 24., vasárnap

2007. június 2., szombat

A buliról dióhéjban...


Először is köszönöm mindenkinek, aki eljött. Azoknak is, akik szerettek volna, de mégsem jöttek el, de támogattak minket mindenben.


A hely továbbra is a a Club88 pincehelysége volt, és megint jól kihasználtuk a lehetőségeinket: a két billiárdasztalt és a csocsót. (nekem szerencsére nem kellett alatta átmásznom)


A társaság fantasztikus volt, főleg azért, mert sok régi bútordarab, akik már rég jártak felénk is el tudott jönni, és sok új arc is feltűnt, akik valahányan nagyon értékes, jó emberek.


A szakács megint kitett magáért, a vacsora nagyon jó volt, hatalmas adagokkal (ajánlom a Brassóit, abból kaptam egy jutalomfalatot, és a szűzérmét sült hagymával és sült krumplival, igaz, azt ketten ettük, és így is jól laktunk vele). A picér szegény a sok ember ezerféle kívánságát izzadó homlokkal, és nagy küzdelem árán aztán maximálisan teljesítette, szóval örömmel jelentem, ő volt a mi közös subunk. Igaz, felmerült a gondolat, hogy egy dominának kezelésbe kéne vennie, de aztán elvetettük.


Nagyon sokat tudtunk végre egymással élőben beszélni, ami azért jó, mert sok konfliktus, vélt és valós probléma megoldódik így - vagy tovább mélyül. De persze nem mindenki egyforma, ki milyen céllal érkezik.


Összességében azt kell mondanom, hogy akiktől kaptam visszajelzést, az szerencsére pozitív volt, várjuk a következő lehetőséget, amikor megint nemcsak az éteren keresztül, hanem személyesen is egy igazán kellemeset tudunk beszélgetni...
a fotókról: felkerültek a szobatali privát galériába, akik ott voltak, és fent van már a címük, azokat engedélyeztem, akik még nincsenek fent, és szeretnék megnézni (és persze ott voltak a bulin), azok küldjenek egy mélt a szobatali@gmail.com-ra, és megkapják a jelszavukat és tennivalót.


gyertyafényes hangulat

2007. június 1., péntek

szobatali

közkívánatra, a helyszín a régi:




XIV., Szugló u. 88.

hátakkorkéremszépen:




a többség a két bulis megoldásra szavaztak, akkor két buli lesz, lehet készülni, a következő június 1!



a helyszínt majd késöbb, de jelentkezni már most lehet, vagy itt, vagy a szobatali@gmail.com címen, vagy a szobákban...