2006. december 16., szombat

bemutatkozás, közérdekű információ

Sziasztok,

ezen az új oldalon kap mindenki lehetőséget arra, hogy a szobatalikról értesítést kapjon, hogy lássa, ki jön el, ki volt ott, hozzászóljon, véleményt mondjon el.

Van egy kör e-mail lehetőség, amire fel lehet iratkozni, és a legközelebbi találkozókról azonnali értesítést kapsz, és te magad is indíthatsz egy új témát.

A kör e-mailre fel kell iratkozni a szobatali@gmail címen, vagy a SeM szobában, palántánál. Erre azért van szükség, mert akár 18 éven felüli tartalom is lehet benne.
(a levél tartalma elég, hogy az legyen, hogy feliratkozás)

Aki szeretne ide bármit feltenni, az küldje el levélben, és azt a nikket, amilyen név alatt megjelenjen, a bejegyzés címét, és felteszem. Nincs moderáció, csak a jóízlés. szóval olyat ne is próbáljatok feltetetni, hogy pisti hűje, mert nem teszem fel (kivéve persze, ha pisti tényleg hűje). csatolhattok képeket is, pikkpakk fent van az is.


HOZZÁSZÓLÁSOK ÍRÁSA: a bejegyzés alatt találsz egy comments feliratot, erre ráklikkelve felbukkan egy új oldal. Ennek jobb oldalán találsz egy szövegdobozt, ebbe beírsz bármit. A doboz alatt klikkelj az other opcióra, majd a name doboznál írd be a nikked. Akinek van saját honlapja, blogja, mit szeretne megosztani velünk, az alá azt is odabiggyesztheti, majs a narancssárga kis gonmra nyomva már el is küldted a hozzászólásod.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. lehet hozzászólni is,csak írjátok oda a nikketeket kérlek

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.