2007. március 11., vasárnap

Erotika Parádé - élménybeszámoló

Zek jóvoltából (ezúton is köszönet neki) eljutottam az Erotika Parádéra. A belépő mellett mindenki kapott egy kis sárga zacskót, ebben mindenféle ajándékot, újságot, DVD-t (rögtön továbbajándékoztam, nem nézek ilyet), óvszert, szóval csupa-csupa hasznos holmit. (Az újságokkal kicsit gondban vagyok, mit is csináljak, majd valaki megnyeri.)

Női szemmel kissé férficentrikus volt, a chippendale show-t épp lekéstük. Végigmentünk az összes kiállítón, alaposan körbenéztünk. Nem sok kiállító volt jelen, de minden szegmens képviseltete magát: a swingerklub, a különböző stúdiók, újságok, nagyobb boltok, internetáruházak, és igen, az egyéb hmm... klubok is.

Győzike volt a rendezvény sztárja, ez kétségtelen. (bocs a kép minőségéért) Igazi showmanként ha kellett, lányokat "árverezett", ha kellett, sztriptíztáncosnők mellé szervezett be férfiakat (jaj, nagyon kínos volt, amikor az egyik bátor vállalkozó letolta a gatyáját, és hát... nos, az alsógatyója likas volt, ezer lyukon kandikált ki mindenféle kitüremkedés, a bal fenekén is tenyérnyi szakadás... ezt még a harcedzett lányok sem bírták sokáig)

Győzike a produkció végén kis műsorral kedveskedett nekünk, nézőknek, és zengett a Syma csarnok az Aranyesőtől, meg az egyéb Győzike-slágertől, megadva a rendezvénynek a maga színvonalát. A sztriptíztáncon szocializálódott pornósztárok először igencsak idétlenül ugráltak, láthatóan gondban voltak a zene művészi, táncba átültethető megoldásával, de aztán sikerült.

Az emeleten beharangozott extrém galériát izgatottan kerestük fel,
hogy igen, akkor itt majd lesz nekünk bilincs, korbács és kőkemény
domina, de csak egy külön belépővel megközelíthető filmforgatás volt, ahol a pénzünkért akár pornófilm szereplői is lehettünk volna (nem lettünk), és a "más" szekció egy darab árva standja volt. Tény, hogy a melegek viszont kitettek magukért, az ő standjunon volt BDSM, humor, kedvesség.


A műsorok többnyire ötlettelenek voltak, azon kívül, hogy a lányok viszonylag szépek voltak, kb az egész arról szólt, hogy vagy egy lány vonaglott egy vibrátorral, vagy két nő vonaglott egy vibrátorral. A színvonalat minősíti, hogy ezeket a vibrátorokat meg lehetett volna venni (oh, micsoda ajánlat, használt vibrátor!), de még jóval az értékén alul sem vették meg azok a férfiak, akik amúgy nyálcsorgatva nézték végig a produkciót. Még az sem volt túl csábító, hogy előtte két pornósztárban is volt! Két produkció azonban kitűnt a sorból. Az egyik Mészáros Dóra produkciója, ami hihetetlen humorérzékkel egy NŐ reggeli ébredését, fürdését, majd az öltözködés mizériáját mutatta be. Megjelent kispárnával, takaróval (én hiányoltam mellőle a macit, de én a mackókkal szemben igen magas elfogultságot mutatok), némi nyújtózkodás után megfürdött. A törölközés után igazi nőcis dolog következett: az öltözködés, mikor ugye a "nincs egy rongyom, amit felvegyek!"-érzés fogja el a nőt, és a tökéletes összhang kedvéért képes reggelente három-négyszer is átöltözni.

A másik színvonalas műsort a Bohemian Alibi produkciója volt. A főleg fiúkból álló csoport (nem vagyok benne biztos, de az egyik mintha igazi nő lett volna), láthatóan sokat készült a produkcióval, és a táncos elemeket példás fegyelmezettséggel, a nézők kiszolgálására, élvezetére mutatták be, de láthatóan ők is jól érezték magukat. Az átöltözés ideje alatt egy transzvesztita énekesnő szórakoztatott minket. Kicsit méltánytalan, hogy ezekre a műsorokra, bár a színvonaluk összehasonlíthatatlanul jobb volt, csak kevesen voltak kiváncsiak. Na persze, erre nem lehetett a zsebben markolászva rejszolni, hanem be kellett volna fogadni ésszel is a látnivalót.


Számunkra itt ért véget az erotikaparádé, még tettünk egy kört, felvettük az addig megőrzőben hagyott kincseket, majd elhagytuk a terepet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.