2007. április 4., szerda

Ondóreceptek


Az interneten számos olyan receptet talál az ember, ami a sperma diétás, netán bőrápolási előnyeit feszegeti. Példának okáért egyik recept szerint vigyük fel partnerünk ondóját az arcunkra (semmiképp ne hagyjuk ki a szem körüli területeket, és a ráncoknak dupla mennyiséget adjunk), ugyanis a C- és B12-vitaminnak köszönhetően a bőr kisimul, a száraz bőr üde és rugalmas lesz újra. Az ondóban található cink pedig az aknék hatásos ellenszere. Sőt, ha a pakoláson felül esténként egy kiskanálnyi mennyiséget a szervezetbe is bejuttatunk (magyarul lenyelünk), a hatás fokozható. Cink belülről, cink kívülről, és az arc újra hibátlan és üde lesz.
Ha pedig már a sperma fogyasztásánál tartunk, miért ne diétázhatnánk az ondó segítségével. Az ondós salátadresszing például kiválóan alkalmas erre a célra. A neten talált recept értelmében keverjünk össze egy adag spermát egy kanál balsamico ecettel, olivaolajjal, 2 teáskanál citromlével, hintsük meg petrezselyemmel, bazsalikommal, oregánóval és őrölt borssal, és fogyasszuk egészséggel. Desszert gyanánt pedig szolgáljuk fel az ondópudingot, amihez nem kell egyéb, mint egy adag sperma, instant puding és tej.
Vigyázat! Csakis és kizárólag olyan ondó fogyasztása javallott, aminek tulajdonosa nem szenved nemi betegségben, illetve a fogyasztó ne legyen allergiás a spermára és érzékeny a tesztoszteronra. Ezenfelül az ondó kólával való keverése is tilos, a két anyag reakciójának következményeként az üdítő színanyaga kiválik, az ital pedig különleges állagot ölt. Valamint bűncselekményt követ el az, aki más ételét, italát - a másik beleegyezése nélkül - ondóval fűszerezi.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.