2009. március 26., csütörtök

hiba

elnézést, nem tudom meddig, de nem volt olvasható a blog. kapcsolatba léptem a google atyaúristen földi helytartóival, és sikerült visszaállítani.

Natalie "kedves" beszólása a pixie-n igazán jól esett, de ha ők szerveznek bulit, akkor én már nem kellek, le is vettem az áprilisi időpontot.

a heves reakciókat köszönöm, a gyűlölködéseket is vettem.


minden jót:


palánta

4 megjegyzés:

  1. Bocsánatot kérek, ha bármi olyasmit mondtam ami nem helyes, és eszemben sincs gyűlölködni, vagy kitolni veled, éppcsak ez így már nemfrankó. Most úgy általában függetlenítve ettől a kis "meghekkelték az oldalt" közjátéktól.

    VálaszTörlés
  2. Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyszerűen sikerült Palánta buli az SM-ben. (Több is volt egész biztosan, még máshol, máskor, de most maradjunk az SM-nél.) Aztán jöttek a kifogások, hogy X, Y és Z nem kívánatos személy, mert - és itt most jönne egy hosszas sértődés-történet. De nem lényeges.

    Az SM egy nyilvános hely, ahol csak egyetlen módja van egyes személyek kitiltásának, ha megvásárlod a helyet egész estére. Ez el lett mondva, de nem lett megértve; az jött le helyette, hogy X, Y, és Z mellé bővült az ABC; sőt jelen állás szerint még az sem biztos, hogy nem kell a görög ABC betűit is bevonnom, ha minden "nemkívánatos" személyt külön fel kívánnék tüntetni.

    Mi lett az eredmény? Palánta buli volt-nincs; helyette vannak "klikkek", "ki-kit-utál" klubok (hate-club, a fanclub mintájára), stb. Na, ez a "nemfrankó"! Nati tényleg csak rosszul értelmezte a történteket; rossz szándék tuti, hogy nem volt benne - bár tény, hogy utólag hülyén jött le ez az egész. Pedig ő is, akárcsak én is, egy jót akart bulizni. Pedig neki is vannak olyan ismerősei, akiket utál; én sem csípek néhány üresebb fejet, de ettől eltekintve még tök jól tudok szórakozni egy olyan helyen, ahova akárki bemehet. Na, nálam ez a "frankó": most hétvégén 3 estét is ott töltöttem, és jó volt. Csak kevesen voltunk; 20 fő kb. Hiába na, kéne valaki, aki tud és akar is szervezni - de nem akar folyton ellenségeket keresni vagy kreálni. Emberek vagyunk, eltérő stílussal, és ezt tudomásul kéne venni. Asszem van is rá egy jó szó: tolerancia? Meg egy jó mondás: okos ember gyorsan felejt. :-) Ennyi!

    Tisztelettel: Kutató

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nati, Kutató, a bejegyzésetek titeket minősít.

    én nem emlékszem olyanra, hogy titeket bármikor, nyíltan, személyeskedve bántottalak volna. mindenesetre ebből is levontam a tanulságot.

    jó mulatást!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.